English

Om Tantra Massage

Tantra - en spirituell och erotisk upplevelse

Tantra - en spirituell och erotisk upplevelse

Tantra massagen är en medicinsk helkroppsmassage där hela kroppen är i fokus (inklusive de intima partierna). Tantra massage knyter ihop moment från den klassiska massagen och tantriska ritualer (rengöring med varma handdukar, lätta beröringar med lena föremål, ritual för att dyrka sin egen kropp).

Tantra massagen gör det möjligt att längta med din kropp, som kommer att vara upphetsad av närvaron av den andra parten (massörskan), som kommer att hjälpa dig att förse hela din kropp med energi.

Tantra - en spirituell och erotisk upplevelse

Tantra massagen är en unikat och genomtänkt ritual som utgår från den tantriska filosofin och dess principer som blir bara mer och mer populär bland män, kvinnor och par runt om i världen. Det är en inbjudan till en värld där du upptäcker och upplever kroppslig lust, ömt omhändertagande och upphetsning. Det är ett sätt att gå utanför din komfortabla zon och fullt ge sig in i den nuvarande stunden. Den tantriska massagen är en intim ritual mellan den som ger och den som tar, där moment från urgamla tantriska och taoistiska tekniker blandas med klassisk massage. Med ett individuellt bemötande, en lyhörd uppmärksamhet och djupa kunskaper om arbetet med energi gör den tantriska massagen att du kan slappna av, bli full av upphetsning, känna livskraft och inspiration. I stunden är den som ger en känslig guide som hjälper till att utveckla och upptäcka din egen sexualitet.

Tantra massagen föryngrar, förbättrar hälsan, förskönar och läker både kroppen och själen.

Hur tantrisk massage går till

Hur tantrisk massage går till

Den tantriska massagen görs traditionellt på en futon med levande ljus runtomkring och orientalisk musik i bakgrunden i en lugn och ostörd miljö. En del av tantra massagen är olika typer av beröringar, från jämna till dynamiska. Du kommer att uppleva rengöring och massage med varma handdukar, smekningar med lena fjädrar och pälsar, användning av speciella aromaterapeutiska, doftande och närande oljor. Inom ramen av en längre massage används lavastenar som avslappningsmetod. Den tantriska massagen inkluderar hela kroppen av den som mottar, från huvudet ända ner till tårna.

Den tantriska massagen är, till skillnad från andra massager, en holistisk massage och inkluderar därför även de intima partierna som i tantra kallas joni och lingam. Den här massagen brukar leda till en förändrad förståelse av sexualitet och en öppenhet mot en ny och meditativ upplevelse av intimitet och upphetsning utan någon avsikt. I helhet handlar det om en läkande massage som arbetar på många nivåer hos människan. Prostatamassage kan även inkluderas.

Men tantran har mer att erbjuda. Massören eller massörskan kommer att guida er genom den tantriska andan som kommer att öppna vägen för en total fysisk och psykisk avslappning och känsla av energi i hela kroppen. Den här naturliga energin upplevs som en djup, fyllande och uppiggande känsla som varar långt efter att massagen avslutats.

Hur tantrisk massage går till

Endast i säkra och klara miljöer ges möjligheten till intensiva upplevelser av båda parterna.

Den tantriska massagen handlar om att upptäcka sexualiteten inom sin egna kropps gränser och en viktigt del av detta är att respektera givarens gränser. Under hela den tantriska massagen förblir mottagaren i en passiv och mottagande roll som inte leder till sex eller erotiska utbyten mellan massören eller massörskan.

I den tantriska massagen är nakenhet ett tecken på öppenhet och harmoni med ens egna kropp som gör det möjligt att ta bort barriärer och blyghet, och uppleva vällust som kommer från friheten och avslappningen. Mottagaren är naken under massagen och endast täckt med en sarong som massören eller massörskan stegvis tar bort. Massören eller massörskan börjar också massagen med en sarong som de sedan endast behåller runt höfterna. Under en längre massage och med ömsesidig tillit är det möjligt att båda parterna är nakna.

Effekten av tantrisk massage

Effekten av tantrisk massage

Tantra massagen fördjupar inte bara den sexuella upplevelsen av mottagaren, den hjälper även till att bygga medvetenhet och höjer känsligheten av ens egna kropp. Den leder också till konsten att dela intimitet med partnern, ha öppnare kommunikation och respekt till sig själv och till andra.

Tantra massagen hjälper medicinskt mot erektionsproblem, prostataproblem, för tidig utlösning, inflammation i vaginan, ont vid samlag, svårighet att bli gravid, brist på energi och livslust, depression av för lite omsorg och beröring, förbättrar förhållandet till sig själv och till partnern, tar bort spänningar och stress, slappnar av musklerna och stödjer blodcirkulationen.

Den tantriska massagen är väldigt omtyckt bland par där en ömsesidig attraktion och tillit främjas. Den frambringar även ny inspiration och kunskaper.

Tantra massage med fyra händer

Har du redan varit på tantrisk massage några gånger och vill uppleva ytterligare något lite annorlunda och något mycket mer intensivt? Drömmer du om att bli omhändertagen av två tjejer eller kvinnor? Prova tantra massage med fyra händer som erbjuder fler beröringar, mer upphetsning och flera möjligheter till att fördela din energi till hela kroppen. Du kommer att uppleva en oändlig orgasm... Tror du inte på det? Prova!

Tantra massage för par

Skulle du vilja prova en speciell upplevelse av den tantriska massagen tillsammans med din partner? Letar ni efter inspiration för att väcka er relation till liv igen?
Prova tantrisk massage för par och låt er bli omhändertagna tillsammans av våra erfarna massörer och massörskor. Det kommer med all säkerhet att ge er gnistan tillbaka till ert förhållande!

Du kommer åt sidan med erotiskt innehåll. Klicka på OK för att bekräfta att din ålder är lämplig

OK