English

Massage

Spa-procedur

Före själva massagen kommer massörare att ta dig till duschen, där hon först kommer att utföra peeling av hela kroppen. Vad peeling? Avskallningsmedel tar bort döda hudceller, så din hud kommer att bli helt rengjord och beredd att absorbera näringsämnena från de naturliga oljorna vi använder i salongen. Därefter masserar du dusch, applicera mycket färskt skum med en svamp och avslutar proceduren. Vid den här tiden kommer du att känna dig avslappnad och välmående så att du kan lägga dig till futon och vänta på att massagen ska börja.

Pris: 300 SEK

Fotjobb

Tekniken med fotjobb innebär att man gnuggar kroppen, erogena zoner och intima områden genom att använda fötterna. Touches är avsedda att orsaka sexuell upphetsning eller stimulering till orgasm. Detta är en mycket ovanlig upplevelse, som syftar till att berika den övergripande erfarenheten av vår erotiska massage.

Pris: 300 SEK

Prostata Massage

Prostata anses vara en mans punkt G och den är också en del av manlig sexuell reaktionscykel och en viktig bidragsyter till orgasm.

Prostasmassage är i grunden stimulering av anus och prostata i sig. Vi använder speciella latexhandskar och vaselin. Denna teknik kan beställas som en del av någon form av massage, det ökar inte den totala massagen.

Pris: 400 SEK

Bdsm massage

Unna dig en intensiv upplevelse där andlighet av tantrisk massage förbättras av kraften av medvetna BDSM. Gå in i mysteriens värld av dominans och underkastelse, vilket avslöjar en helt annan dimension av erotisk spänning. Med denna unika massage kommer du att upptäcka potentialen i din sexualitet genom att ansluta tantrisk massage med element av BDSM. Du kommer att driva dina gränser och upptäcka nya alternativ för erotiska upplevelser. Era erotiska massor tar dig till trängseln, dominans, inlämning och S & M-stimulans. Utöka utbudet av erotisk upplevelse genom BDSM-stimulerande tekniker. Förplikta dig själv och ge upp!

Pris: 800 SEK

Lisäpalvelut ovat aina henkilökohtaisella sopimuksella hierojan kanssa

Du kommer åt sidan med erotiskt innehåll. Klicka på OK för att bekräfta att din ålder är lämplig

OK